Werken met audio en video in interactieve containers

Wanneer u werkt met audio- en videobestanden in interactieve containers:

• Wanneer de optie Afspelen automatisch starten is ingeschakeld in het infovenster, wordt het audio- of videobestand afgespeeld wanneer u de record weergeeft. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunt u het bestand afspelen door op het besturingselement voor afspelen te klikken.
  • Als u een videobestand wilt verwijderen uit een interactieve container, kiest u Bewerken > Wissen of Knippen.