Konfigurera ett fält så att det visas som en nedrullningsbar kalender

1. Markera fältet i layoutläget.
  2. I Granskare klickar du på fliken Data Data.
  3. I fältområdet, vid Styr formatmall, väljer du Nedrullningsbar kalender. Välj sedan tillval.
    • Vid Inkludera ikon för att visa och dölja kalender visas en kalenderikon i fältet. Om det här alternativet inte har ställts in visas kalendern automatiskt när en användare besöker fältet.
    • Automatisk ifyllnad med befintliga värden är bara tillgängligt för fält som har definierats som text.

Kommentarer

• Om du vill visa den nedrullningsbara kalendern, markerar du fältet (eller klickar på kalenderikonen) i bearbetningsläge eller sökläge.
  • Använd Inställningar (Windows) eller Systeminställningar (macOS) om du vill ändra vilken veckodag som veckan börjar med i en nedrullningsbar kalender.