Om Claris-ID- och externa IdP-konton

Claris-ID är ett integrerat inloggningssystem som gör att du kan arbeta med filer som delas med FileMaker Cloud. Om en teamledare har konfigurerat kontoautentisering med en extern identitetsleverantör (IdP) för ditt team kan du logga in med det kontot i stället för med Claris-ID.

Med ett Claris-ID kan teamledare även ansluta teamets Claris Studio-datakälla till en fil.

Så här loggar du in med ett Claris-ID- eller externt IdP-konto:

1. I FileMaker Pro väljer du Arkiv > Logga in med Claris-ID.

Om du redan är inloggad visas i stället kommandot Mina appar på Arkiv-menyn.

2. Ange din kontoinformation.

Så här loggar du ut från ett Claris-ID- eller externt IdP-konto:

• I FileMaker Pro väljer du Arkiv > Logga ut från Claris-ID.

Kommentarer

• Kommandot Logga in med Claris-ID är tillgängligt för alla användare.

• Fönstret Mina appar är endast tillgängligt när du har loggat in med ditt Claris-ID.