Ersätta licenscertifikatfilen

När du har installerat FileMaker Pro och angett en licenscertifikatfil (.fmcert) kan du vid behov byta ut licenscertifikatfilen. Du kanske till exempel behöver göra detta eftersom underhållskontraktet för din aktuella licenscertifikatfil har gått ut.

Mer information om licenscertifikatfilen finns i FileMaker Pro Installationsguide.

För att byta ut licenscertifikatfilen:

1. Starta FileMaker Pro.

2. Om dialogrutan FileMaker Pro-licens visas klickar du på Ange licens.

Om inte väljer du menyn Hjälp > Ersätt FileMaker-licens och klickar på Ange licens.

3. Klicka på Bläddra och välj din nya licenscertifikatfil.

Kommentarer

Du kan också använda någon av dessa metoder för att byta ut licenscertifikatfilen:

• macOS: Du kan stänga FileMaker Pro och sedan dra din nya licenscertifikatfil till FileMaker Pro-programikonen.

• Avinstallera och ominstallera FileMaker Pro. Om du avinstallerar tas den befintliga licenscertifikatfilen bort. När du ominstallerar kan du ange din nya licenscertifikatfil. Mer information finns i FileMaker Pro Installationsguide.