Schermafdrukken maken van gegevens in een lay-out

Wanneer u naar de modus Schermafdruk schakelt, verschijnt de lay-out zoals deze wordt afgedrukt (raadpleeg Records afdrukken). In de schermafdrukmodus kunt u in de velden geen gegevens invoeren of bewerken.

Zo maakt u schermafdrukken van gegevens in een lay-out:

1. Controleer of de gevonden reeks de records bevat waarvan u een schermafdruk wilt maken.

Raadpleeg Records afdrukken.

2. Klik op Schermafdruk in de lay-outbalk (modus Bladeren).

Zo bladert u door pagina's in de schermafdrukmodus:

• met de navigatieknoppen op de statusbalk.

Navigatieknoppen in de schermafdrukmodus

• Kies Records > Ga naar record.
  • Gebruik de verticale schuifbalk om omhoog en omlaag te schuiven op de weergegeven pagina. U dient mogelijk naar het einde van het rapport te gaan voordat het correcte aantal pagina's wordt weergegeven.

Opmerkingen

• De plaatshouder van tekst is niet zichtbaar en navigatiegedeelten worden niet in de modus Schermafdruk weergegeven.