Sökvägar i script på serversidan

Vid körning av script på FileMaker Server eller FileMaker Cloud:

• Alla angivna filer måste finnas i dokument-mappen, i den tillfälliga mappen eller i en underordnad mapp till någon av dessa mappar. Get-funktioner som returnerar information om andra mappar stöds inte.

Exempelvis är all följande sökvägar giltiga för file.csv:

<Dokument>/file.csv

<Tillfällig sökväg>/file.csv

<Dokument>/Mapp1/file.csv

<Tillfällig sökväg>/Mapp1/Mapp2/Mapp3/Mapp4/file.csv

• Ofullständiga sökvägar till filen (exempelvis på en Mac, någon annan sökväg än
    /Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documents/<0 eller fler mappar>/<filnamn> ) utvärderas som relativ till den tillfälliga sökvägen.
  • En sökväg som innehåller ".." är ogiltig.