Arbeta med ljud och video i interaktiva containrar

När du arbetar interaktivt med ljud- och videofiler i interaktiva containrar.

• När alternativet Starta uppspelning automatiskt är markerat i Granskaren börjar ljud- eller videofilen att spelas upp när du visar posten. Om alternativet inte är markerat spelar du upp filen genom att klicka på uppspelningsreglaget.
  • Om du vill radera en video från en interaktiv container väljer du Redigera > Radera eller Klipp ut.