Groepen weergeven (FileMaker Cloud)

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor FileMaker Cloud-teambeheerders.

Klik in Claris Customer Console op de pagina Groepen. Als er geen groepen beschikbaar zijn in uw team, raadpleegt u Een groep maken of wijzigen (FileMaker Cloud).

De groepen worden aan de linkerkant van de pagina weergegeven en de Claris ID-gebruikers in de huidige groep worden aan de rechterkant weergegeven.

Kolom

Toont

Naam

De naam die is gekoppeld aan de account van Claris ID of van de externe IdP

E-mail

De Claris ID-gebruikersnaam van de gebruiker of het e-mailadres van de externe IdP

Licentiestatus

Of de gebruiker een gelicentieerde gebruiker of een niet-gelicentieerde gebruiker in dit team is

U kunt:

• de sorteervolgorde wijzigen: klik op de kolomkop
  • gebruikers zoeken: typ hun naam of e-mailadres in het zoekvak
  • de gebruikers in een andere groep weergeven: selecteer de groep in de lijst