Fouten in gegevens corrigeren

Als SIS-gegevens naar Apple School Manager worden geĆ¼pload, kan het gebeuren dat er fouten in de gegevens terechtkomen. De Apple School Manager-connector bevat acties die kunnen worden ingezet om fouten in uw SIS-gegevens te corrigeren en te beperken:

• Validate Apple School Manager ZIP file - Valideert gegevens op basis van de validatieregels van Apple School Manager en genereert een foutenrapport waarin de fouten in uw CSV-bestanden staan vermeld. Deze stap is standaard opgenomen in alle SIS-sjablonen.

Als u dit bestand wilt openen en downloaden, gaat u in Claris Connect naar het tabblad History van de flow, klikt u op de flow met problemen en klikt u vervolgens op View report naast de validatiestap.

Zie Problemen bij Apple School Manager-integratie oplossen in Claris Connect Help

• Patch Apple School Manager CSV data - Wijzigt gegevens in CSV-bestanden tijdelijk op basis van veelvoorkomende foutscenario's, zodat de flow meer kans van slagen heeft. Deze stap kan worden toegevoegd aan elke flow die gegevens naar Apple School Manager uploadt. Zie Fouten in CSV-gegevens in Apple School Manager corrigeren in Claris Connect Help.