Stappen in flow controleren

Nadat u de flow op basis van de sjabloon hebt gemaakt, kunt u de stappen in de flow controleren en, indien nodig, de configuratie-instellingen bijwerken. Als u de flow controleert, kunt u:

• De SIS- of Apple School Manager-inloggegevens bijwerken als deze worden gewijzigd.

• Het schema bijwerken als de flow loopt.

Ga als volgt te werk om de flow te controleren:

1. Klik in Claris Connect op de projectkaart voor uw flow.

2. Klik op het tabblad Flows voor het project op uw flow.

3. Klik op een stap om de configuratiedetails te controleren en deze, indien nodig, bij te werken.

Als u bijvoorbeeld het schema wilt wijzigen wanneer de flow wordt uitgevoerd, klikt u op Schedules, werkt u de instellingen bij en klikt u vervolgens op Save.