Claris Connect gebruiken

Hier volgen een aantal belangrijke concepten waarvan u op de hoogte moet zijn als u Claris Connect gebruikt:

• Claris Connect is gebouwd op het concept van flows. Deze flows worden gebruikt om alledaagse bedrijfstaken en -processen te automatiseren.

• U maakt en gebruikt projecten om uw flows te organiseren.

• Claris Connect biedt ook een set vooraf gemaakte flows, zogenoemde sjablonen.

Sjablonen kunnen worden gebruikt om een project en flow te maken die de gegevensoverdracht tussen uw SIS en Apple School Manager automatiseert.

Zie Claris Connect concepts in Claris Connect Help.

Voorwaarden

1. Een gelicentieerde account voor Apple School Manager dat is gemaakt met uw Beheerde Apple Account. U moet ook uw Apple School Manager-wachtwoord weten. Uw account heeft ook het volgende nodig:

• Tweefactorauthenticatie voor uw Apple Account. Zie voor informatie Tweefactorauthenticatie voor uw Apple Account.

• De rol van Beheerder, Systeembeheerder of Personenmanager voor de benodigde bevoegdheden.

• Toegang tot de SIS-portal van uw district: u hebt de domein-URL, uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

2. Een uitnodiging per e-mail om u aan te melden voor Claris Connect.

Uitnodiging om u aan te melden voor Claris Connect om gegevens te synchroniseren met Apple School Manager

Opmerking  U ontvangt een gratis Claris Connect-licentie bij uw Apple School Manager-account. Als uw Apple School Manager-licentie verloopt, hebt u geen licentie meer voor het gebruik van Claris Connect.