Granska flödessteg

När du har skapat flödet från mallen kan du visa stegen i flödet och vid behov uppdatera konfigurationsinställningarna. När du granskar flödet kan du göra följande:

• Uppdatera SIS- eller Apple School Manager-inloggningsuppgifterna om de ändras.

• Uppdatera schemat för när flödet ska köras.

Så här granskar du flödet:

1. Gå till Claris Connect och klicka på projektkortet för flödet.

2. Klicka på ditt flöde på fliken Flows för projektet.

3. Klicka på ett steg för att granska konfigurationen och uppdatera den vid behov.

Om du till exempel vill ändra schemat när flödet körs ska du klicka på Schedules, uppdatera inställningarna och sedan klicka på Save.