Een FileMaker Cloud-proefversie gebruiken met FileMaker Pro (FileMaker Cloud)

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor FileMaker Cloud-teambeheerders.

Als u een FileMaker Cloud-proefversie gebruikt, kunt u een licentiecertificaat downloaden om met FileMaker Pro te werken. Met dit licentiecertificaat kunt u FileMaker-apps op maat hosten met FileMaker Cloud.

Als u uw licentiecertificaat wilt downloaden en dit met FileMaker Pro wilt verbinden:

1. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt bij Claris Customer Console, wordt er een dialoogvenster weergegeven. Klik op Licentiecertificaat downloaden en klik vervolgens op Volgende.
  2. Verbind uw licentiecertificaat met FileMaker Pro.
    • Als u niet over FileMaker Pro beschikt, klikt u op Nu downloaden in het dialoogvenster. Volg dan de installatie-instructies om het gedownloade licentiecertificaat op te geven.
    • Als u wel over FileMaker Pro beschikt, opent u de toepassing.
      • Als het dialoogvenster FileMaker Pro-licentie is geopend, klikt u op Licentie invoeren en kiest u het gedownloade licentiecertificaat.
      • Zo niet, kies dan HelpFileMaker-licentie vervangen (of FileMaker Pro kopen). Klik op Licentie invoeren en kies vervolgens het gedownloade licentiecertificaat.

Raadpleeg Het licentiecertificaat vervangen.

Als u het certificaat of FileMaker Pro niet wilt downloaden wanneer u het dialoogvenster ziet, kunt u dit later doen op de Abonnementenpagina. Raadpleeg FileMaker-software downloaden (FileMaker Cloud).