Aanmelden bij Claris Customer Console

Meld u aan met uw Claris ID-gebruikersnaam, of het e-mailadres van uw externe IdP-account en wachtwoord, bij Claris Customer Console.

Voer deze URL in om u aan te melden bij Claris Customer Console: https://my.claris.com

Zodra u bent aangemeld, ziet u de startpagina; raadpleeg De startpagina gebruiken. Tot welke inhoud u toegang hebt in Claris Customer Console, hangt af van het Claris-product, van uw gebruikerstype en van de vraag of u een teambeheerder bent.

FileMaker Cloud

Claris Connect

FileMaker Server

Teambeheerders (zowel gelicentieerde gebruikers als niet-gelicentieerde gebruikers) zien tabbladen voor de pagina's Startpagina, Gebruikers, Groepen, Hosts, Instellingen en Abonnement. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Teambeheerders zien tabbladen voor de pagina's Startpagina, Gebruikers, Instellingen en Abonnement. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Teambeheerders zien tabbladen voor de pagina's Startpagina, Gebruikers en Abonnement. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Gelicentieerde gebruikers die geen teambeheerders zijn, zien tabbladen voor de pagina's Startpagina en Abonnement. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Gebruikers die geen teambeheerder zijn, zien de Startpagina. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Gebruikers die geen teambeheerders zijn, zien tabbladen voor de pagina's Startpagina en Abonnement. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Niet-gelicentieerde gebruikers die geen teambeheerders zijn, zien de Startpagina.

Opmerkingen

• De teamnaam en het product (FileMaker Cloud, Claris Connect of FileMaker Server) worden bovenaan de startpagina weergegeven. Als u met een ander team of product wilt werken, klikt u op het pijltje omlaag naast de teamnaam.
  • U kunt geen extern IdP-account gebruiken om informatie te bekijken over FileMaker Server-abonnementen.
  • Als u de banner in Claris Customer Console wilt verbergen of weergeven, klikt u op Verbergen of Weergeven onder de banner.
  • Als u zich bij Claris Customer Console wilt afmelden, klikt u op uw Claris ID-gebruikersnaam of uw e-mailadres rechtsboven op een pagina en kiest u Afmelden.
  • Belangrijk  In Claris Customer Console wordt u niet automatisch bij uw account afgemeld wanneer u het browservenster sluit. Meld u altijd af wanneer u klaar bent met Claris Customer Console.