Open een bestand bij het opstarten

U kunt een bestand kiezen dat automatisch wordt geopend wanneer u FileMaker Go start.

Selecteer een bestand om te openen bij het opstarten

1. Tik op Mijn Apps Pictogram mijn Apps, Favorieten Pictogram Favorieten, Recente favorieten Pictogram Recente Favorieten, ofHosts Pictogram Hosts.

2. Tik een bestand aan, houd het ingedrukt en tik dan op Openen bij opstarten.

Geen bestand openen bij het opstarten

1. Tik op Mijn apps pictogram van Mijn apps of Hosts pictogram van Hosts.

2. Tik op Pictogram van het menu Opties en tik daarna op Instellingen pictogram Instellingen.

3. Schakel Bestand openen bij opstarten uit.

Stel een opstartbestand in op bestandspad

1. Tik op Mijn apps pictogram van Mijn apps of Hosts pictogram van Hosts.

2. Tik op Pictogram van het menu Opties en tik daarna op Instellingen pictogram Instellingen.

3. Schakel Bestand openen bij opstarten in.

4. Voer voor bestandspad een pad in FileMaker-indeling in:

• Bestand:Bestandsnaam voor een bestand op uw apparaat

Bijvoorbeeld: bestand:Contacts.fmp12

• fmnet:/hostNaamOfIP-adres/bestandsNaam voor een bestand op een host

}Bijvoorbeeld:fmnet:/myhost.example.com/Contacts.fmp12

Raadpleeg Bestandspaden maken in FileMaker Pro Help.