HTTPS-tunneling naar hosts inschakelen

Voor communicatie met FileMaker-hosts die de standaard beveiligde poort 443 gebruiken in plaats van de standaard FileMaker beveiligde poort 5003, kunt u HTTPS-tunneling inschakelen. Deze instelling werkt alleen als de host deze ook heeft ingeschakeld. Neem contact op met de beheerder van uw FileMaker-host om te bepalen of u deze instelling moet inschakelen.

1. Als u in een bestand werkt, tikt u op het pictogram van het Actiemenu en vervolgens op Bestand sluiten het pictogram Bestand sluiten.

Sluit alle andere geopende bestanden voordat u verdergaat.

2. Tik op Mijn apps pictogram van Mijn apps of Hosts pictogram van Hosts.

3. Tik op pictogram van het menu Actie en tik daarna op Instellingen pictogram Instellingen.

4. Schakel HTTPS-tunneling in.

5. Sluit FileMaker Go af en open het vervolgens opnieuw.