Bjuda in användare till ett team

På sidan Användare kan teamledare bjuda in nya användare till teamet.

1. Gå till sidan Hubbar i Claris Studio och klicka på fliken Användare Användare.

2. Klicka på + Bjud in ny användare.

3. Ange användarens e-postadress och namn och klicka sedan på Skicka.

Användaren läggs till i listan med kommentaren Väntar bredvid namnet. Användaren får ett e-postmeddelande med en anslutningslänk som hen måste klicka på. När man gör det och loggar in med sitt Claris-ID tas kommentaren Väntar bort på sidan Användare som markering för att det är en aktiv användare.

En användare som inte har ett Claris ID-konto kan, efter att ha klickat anslutningslänken i e-postmeddelandet, klicka på Registrera dig på inloggningssidan och skapa ett konto.

Kommentarer

• Om du vill skicka en inbjudan igen kan du klicka på knappen Mer (ellips) för den väntande användaren och sedan välja Skicka inbjudan igen.