Öppna en fil vid start

Du kan välja en fil som ska öppnas automatiskt när du startar FileMaker Go.

Välj en fil som ska öppnas vid start

1. Tryck på Mina appar Ikonen Mina appar, Favoriter Ikonen Favoriter, Senaste Ikonen Senaste eller Värdar Ikonen Värdar.

2. Tryck på en fil och håll ner, och tryck sedan på Öppna vid start.

Sluta öppna en fil vid start

1. Tryck på Mina appar Ikonen Mina appar eller Värdar Ikonen Värdar.

2. Tryck på Ikonen för menyn Alternativ och sedan på Inställningar Ikonen Inställningar.

3. Inaktivera Öppna fil vid start.

Ange en startfil med filsökväg

1. Tryck på Mina appar Ikonen Mina appar eller Värdar Ikonen Värdar.

2. Tryck på Ikonen för menyn Alternativ och sedan på Inställningar Ikonen Inställningar.

3. Aktivera Öppna fil vid start.

4. För Filsökväg anger du en sökväg i FileMaker-format:

• file:filnamn för en fil på din enhet

Till exempel file:Kontakter.fmp12

• fmnet:/värdnamnEllerIPadress/filnamn för en fil på en värd

Till exempel fmnet:/minvärd.exempel.com/Kontakter.fmp12

Mer information finns i Skapa filsökvägar i FileMaker Pro Hjälp.