Aktivera HTTPS-tunnel till värdar

För kommunikation med FileMaker-värdar som använder den säkra standardporten 443 i stället för FileMaker-standardporten 5003 kan du aktivera HTTPS-tunnel. Den här inställningen fungerar bara om den också har aktiverats på värden. Kontakta administratören för FileMaker-värden för att avgöra om du behöver aktivera den här inställningen.

1. Om du arbetar i en fil ska du först trycka på Ikonen för menyn Åtgärder och sedan på Stäng fil Ikonen Stäng fil.

Se till att du stänger alla andra öppna filer innan du fortsätter.

2. Tryck på Mina appar Ikonen Mina appar eller på Värdar Ikonen Värdar.

3. Tryck på Ikonen för menyn Alternativ och sedan på Inställningar Ikonen Inställningar.

4. Aktivera HTTPS-tunnel.

5. Avsluta FileMaker Go och öppna det sedan igen.