Skicka e-postmeddelanden med utgångspunkt i postinformation

Med FileMaker Pro kan du skapa e-postmeddelanden baserade på postdata.

Du kan:

Genererad e-post skickas med ditt standardprogram för e-post, direkt via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol, en uppsättning kriterier för att skicka och ta emot e-post) eller direkt med OAuth 2.0. Skicka e-post via SMTP eller OAuth 2.0, till exempel om inget e-postprogram är installerat på datorn.

För att skicka e-post via ett e-postprogram måste du ha ett e-postprogram som stöds installerat och korrekt konfigurerat på datorn. Mer information finns i tekniska specifikationer för FileMaker-plattformen.

Viktigt  Om du vill skicka e-post via ett e-postprogram i Windows måste du ha en 64-bitarsversion av det e-postprogram som ska användas med FileMaker Pro.