Claris Connect-flow activeren

Activeert een Claris Connect-flow en verstuurt de opgegeven JSON-gegevens.

Opties 

  • URL verwijst naar de URL van de Claris Connect-webhook.

  • JSON-gegevens verwijzen naar gegevens in de JSON-indeling die moeten worden verzonden naar de webhook-URL.

  • AppID:APIKey voor webhooks verwijst naar de App-ID en API-sleutel voor Claris Connect-webhookautorisatie.

  • Doel verwijst naar het veld of de variabele waarvan u de inhoud wilt vervangen. Als u geen veld of variabele opgeeft, maar er een veld wordt geselecteerd in de bladermodus of de zoekmodus, wordt dat veld gebruikt.

  • Flow omschrijft de Claris Connect-flow die is geselecteerd in het dialoogvenster van Claris Connect-flow selecteren. U moet zijn aangemeld als gebruiker met een Claris ID en onderdeel uitmaken van een Claris Connect-team om een flow te kunnen selecteren. De flow-waarde is alleen bedoeld voor informele doeleinden, is ingesteld op het moment dat de flow wordt geselecteerd in het dialoogvenster en wordt niet bijgewerkt als de naam wordt gewijzigd in Claris Connect.

Compatibiliteit 

Product Ondersteund

FileMaker Pro

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud

Ja

FileMaker Data API

Ja

Custom Web Publishing

Ja

Afkomstig uit versie 

20.1

Beschrijving 

Automatiseer het activeren van een Claris Connect-flow met behulp van een Claris Connect-webhook. Raadpleeg Claris Connect Help voor informatie over Claris Connect-flows, -webhooks, App-ID's en API-sleutels.

Voorbeeld 1 

Activeert de "ExampleFlow", die gebruik maakt van de webhook "webhook.example.com", levert JSON-gegevens en stelt vervolgens het veld "VoorbeeldTabelNaam:VoorbeeldVeldNaam" in met het resultaat van de interactie.

Kopiƫren
Claris Connect-flow activeren [ Flow: "ExampleFlow" ; URL: "https://webhook.example.com/" ; JSON-gegevens: JSONSetElement ( "" ; "abc" ; "xyz" ; JSONString ) ; Doel: VoorbeeldTabelNaam:VoorbeeldVeldNaam ]