Övriga funktioner

Övriga funktioner returnerar information om fält och layoutobjekt.

Funktion

Ändamål

ComputeModel

Returnerar ett JSON-objekt som innehåller resultatet av en Core ML-modellutvärdering.

ConvertFromFileMakerPath

Konverterar en sökväg i FileMaker-format till ett standardformat.

ConvertToFileMakerPath

Konverterar en sökväg i ett standardformat till FileMaker-format.

GetAddonInfo Returnerar ett JSON-objekt med information om ett tillägg.

GetFieldName

Returnerar det fullständiga namnet på en fältreferens.

GetLayoutObjectAttribute

Returnerar angivna attribut för layoutobjektet som anges av objektnamnet som är aktivt i beräkningen.

GetLayoutObjectOwnerInfo Returnerar ett JSON-objekt med ägarskapsinformation om ett layoutobjekt.
GetModelAttributes Returnerar metadata i JSON-format om en namngiven modell som för närvarande är inläst.
LayoutObjectUUID Returnerar den unika identitetsbeteckningen (UUID) för layoutobjektet där beräkningen har definierats.