Handleiding voor Claris FileMaker WebDirect

FileMaker WebDirect is een FileMaker-client voor gebruik in combinatie met FileMaker Server of FileMaker Cloud waarmee gebruikers via internet met uw apps op maat kunnen werken. Met FileMaker Pro kunt u apps op maat maken en met FileMaker Server of FileMaker Cloud kunt u vervolgens uw apps hosten, beheren en configureren.

Wanneer u gegevens op het web publiceert, is beveiliging van belang. Raadpleeg de veiligheidsrichtlijnen in FileMaker-beveiligingshandleiding, FileMaker Pro Help, FileMaker Server Help en FileMaker Cloud Help.

Voor informatie over de minimale vereisten voor hardware en software gaat u naar de Technische specificaties van Claris FileMaker.