Uploaden naar host openen

Opent het dialoogvenster Uploaden naar host.

FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Nee

13.0

Beschrijving

Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u achtereenvolgens Bestand > Samengebruik > Uploaden naar host kiest.

Gebruik deze scriptstap om het dialoogvenster Uploaden naar host te openen voor gebruikers voor wie u de toegang tot FileMaker Pro-menu's hebt beperkt.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript geeft een aangepast dialoogvenster weer waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze een database wil uploaden naar een host en opent het dialoogvenster Uploaden naar host.

Kopiƫren
Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u een database uploaden naar een host?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
    Uploaden naar host openen