Hangsloten van beveiliging

Wanneer u verbinding maakt met een gehoste app op maat, ziet u mogelijk een hangslot dat de codering van uw verbinding met de host aangeeft. U kunt op het hangslot klikken om gedetailleerde informatie over het SSL-certificaat van de host te bekijken.

Beveiligde verbindingen zijn met SSL gecodeerd. Als beveiliging belangrijk is in uw omgeving, moet de serverbeheerder een aangepast SSL-certificaat installeren.

In het dialoogvenster Bestandsnaam openen en in de rechterbovenhoek van het FileMaker Pro-venster:

• Pictogram van open hangslot betekent dat de verbinding niet is gecodeerd.
  • Pictogram van gesloten hangslot betekent dat de verbinding is gecodeerd maar dat het SSL-certificaat voor de host niet kan worden geverifieerd. U bent mogelijk verbonden met een server die zich voordoet als uw werkelijke bestemming, waardoor uw vertrouwelijke informatie gevaar kan lopen.
  • Pictogram van gesloten hangslot met een geverifieerd vinkje betekent dat de verbinding is gecodeerd met geverifieerd SSL-certificaat.