Paden in scripts op servers

Wanneer een script wordt uitgevoerd via FileMaker Server of FileMaker Cloud:

• Elk opgegeven bestand moet in de map Documenten, de tijdelijke map of een onderliggende map van een van deze mappen staan. Get-functies die informatie geven over andere mappen worden niet ondersteund.

Dit zijn bijvoorbeeld geldige mappen voor bestand.csv:

<Documenten>/bestand.csv

<Tijdelijk pad>/bestand.csv

<Documenten>/Map1/bestand.csv

<Tijdelijk pad>/Map1/Map2/Map3/Map4/bestand.csv

• Een onvolledig pad naar het bestand (bijvoorbeeld, op een Mac, een ander pad dan
    /Macintosh HD/Bibliotheek/FileMaker Server/Data/Documenten/<0 of meer mappen>/<bestandsnaam>) wordt geƫvalueerd als zijnde gerelateerd aan het tijdelijke pad.
  • Elk pad met ".." is ongeldig.