Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Diverse scriptstappen > Touch-toetsenbord inschakelen

Touch-toetsenbord inschakelen

Schakelt het touch-toetsenbord in of uit.

Zie ook

Opties

Aan schakelt het touchtoetsenbord in.

Uit schakelt het touchtoetsenbord uit.

Wisselen schakelt tussen het in- en uitschakelen van het touchtoetsenbord.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Gedeeltelijk

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud-product

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Gedeeltelijk

Afkomstig van

FileMaker Pro 14.0

Beschrijving

Gebruik dit script om het touchtoetsenbord in FileMaker Go of Windows in of uit te schakelen. 'Touch-toetsenbord inschakelen' wordt alleen voor velden gebruikt en is niet van invloed op he touchtoetsenbord voor dialoogvensters.

U kunt de Get (TouchToetsenbordstatus) functie gebruiken om de huidige instelling van het touchtoetsenbord te controleren.

Opmerkingen

Deze scriptstap wordt niet ondersteund in Windows 7.

Voorbeeld 1

Schakelt in FileMaker Go het touchtoetsenbord in.

Touch-toetsenbord inschakelen [Aan]

Voorbeeld 2

Controleert de huidige instelling van het touchtoetsenbord en schakelt het touchtoetsenbord uit als het is ingeschakeld.

If [ Get (TouchToetsenbordstatus) = 1]
Touch-toetsenbord inschakelen [Uit]
End If

Verwante onderwerpen

Get (TouchToetsenbordstatus) functie

Naslaggegevens voor scriptstappen (alfabetisch overzicht)

Naslaggegevens voor scriptstappen (lijst met categorieën)