Een script voor dit rapport maken (wizard Lay-out/rapport maken)
In dit venster van de wizard Lay-out/rapport maken kunt u uw rapport automatiseren door er een script voor te maken.
Zo laat u FileMaker Pro een script maken om dit rapport opnieuw uit te voeren:
1.
Klik op Script maken.
2.
Dit is de scriptnaam die u kiest in het menu Scripts om dit rapport opnieuw uit te voeren.
3.
Selecteer desgewenst Script automatisch uitvoeren als u wilt dat FileMaker Pro een actueel rapport weergeeft telkens wanneer u deze lay-out opent.
Opmerkingen en tips
Verwante onderwerpen
Een lay-out maken
Records in een formulier, lijst of tabel weergeven
Scripts maken en bewerken