Instellingen van popover-venster wijzigen
Gebruik het dialoogvenster Instelling van popover-knop om instellingen van een popover te wijzigen.
Zo wijzigt u de instellingen voor een popover-venster:
1.
 •
Als het popover-venster is gesloten: dubbelklik op de popover-knop of selecteer de popover-knop en kies Opmaak > Popover weergeven.
 •
2.

•
Klik op Links Popover-venster naar links, Rechts Popover-venster naar rechts, Boven Popover-venster naar boven of Onder Popover-venster naar onder.
Schakel Titelbalk tonen in of uit.
Een of meerdere scriptactiveringen toewijzen aan het popover-venster (als u wilt dat een script wordt uitgevoerd wanneer u het popover-venster opent of verlaat)
Klik op Scriptactiveringen instellen en kies één of meerdere scriptactiveringen. Klik daarna op OK. Raadpleeg Scriptactiveringen instellen en Scripts maken voor het automatiseren van taken.