VidLayoutÄndraStorlek

Utför ett script när storleken på en layout eller ett fönster ändras på grund av följande:

• i FileMaker Go: iOS- eller iPadOS-enheten roteras, statusverktygsfältet visas eller döljs, eller när ett fönster först öppnas
  • i FileMaker Pro och FileMaker WebDirect: en layout eller ett fönster ges ny storlek av användaren, av ett scriptsteg, genom att statusverktygsfältet eller formateringsfältet visas eller döljs via menykommando, genväg eller scriptsteg, eller när ett fönster först öppnas

När scriptet körs

Efter att händelsen har bearbetats.

De lägen där triggern kan användas

Bearbetningsläge och Sökläge.

Resultat

Inga.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Nej
FileMaker Cloud Nej
FileMaker Data API Nej
Anpassad webbpublicering Nej

Ursprungsversion

13.0

Kommentarer

• Använd Funktionen Get ( FönsterOrientering ) om du vill återgå till aktuell fönsterorientering.
  • Om du ändrar storlek på fönstret med hjälp av en mus aktiveras den här scripttriggern först när du har slutat ändra fönstrets storlek.