Kopiera post/sökpost

Kopierar värdet i en post eller sökpost till Urklipp.

Beskrivning

Textfälten kopieras i tabbavgränsat format, utan några stilar, i samma ordning som de visas i postens layout. Text i containerfält kopieras också. (Det här steget motsvarar att välja Kopiera på menyn Redigera när inget fält är aktivt.)

Kommentarer

• Innehåll som du klipper ut eller kopierar till Urklipp är tillgängligt för andra program.
  • När du använder steget Kopiera post/sökpost med repeterade fält infogar FileMaker Pro gruppavgränsartecknet mellan varje repetition. Använd en textredigerare för att ersätta dessa tecken med någon annan avgränsare, t.ex. tabb eller mellanslag.
  • Alla fält i flytande fönster ignoreras när du kopierar poster.

Exempel 1

Kopierar innehållet i den aktuella posten och visar en anpassad dialogruta.

Kopiera
Kopiera post/sökpost
Visa anpassad dialogruta ["Nu kan du klistra in den aktuella posten i kalkylbladsprogrammet."]