Tillåt formateringslisten

Aktiverar eller inaktiverar visning av formateringslisten.

Tillval

• visar att formateringslisten, Visa-menyn, > Formateringslisten och knappen Formateringslist i layoutlisten är aktiverade.
  • Av döljer formateringslisten, inaktiverar Visa-menyn > Formateringslisten och inaktiverar knappen Formateringslist i layoutlisten.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Nej
FileMaker WebDirect Nej
FileMaker Server Nej
FileMaker Cloud Nej
FileMaker Data API Nej
Anpassad webbpublicering Nej

Ursprungsversion

6.0 eller tidigare

Beskrivning

Detta steg fungerar i alla lägen utom layoutläget.

Med detta scriptsteg kan du inaktivera formateringslisten och menyalternativ relaterade till formateringslisten. Det här scriptsteget påverkar bara det aktiva fönstret i den fil som scriptsteget anropas från.

Exempel 1

Går till fältet Kommentar i layouten Fakturainformation och aktiverar knappen och menyalternativet Formateringslisten.

Kopiera
Gå till layout [ "Fakturainformation" ]
Gå till fält [ Fakturor::Kommentarer ]
Tillåt formateringslisten [ På ]