Ange fönsterrubrik

Ändrar rubrik för ett fönster.

Tillval

• Aktuellt fönster byter namn på det aktuella förgrundsfönstret när scriptsteget utförs.
  • Fönsternamn väljer ett namngivet öppet fönster.
  • Endast aktuell fil begränsar matchningarna till den aktuella filen (om du inte väljer detta alternativ matchas alla tillgängliga FileMaker Pro-filer).
  • Nytt namn anger den nya fönsterrubriken.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

6.0 eller tidigare

Beskrivning

Du kan ändra namnet på vilket öppet fönster som helst.

Fönsternamnsval är inte skiftlägeskänsliga.

Exempel 1

Utför en sökning och anger att antalet hittade poster ska visas i fönsterrubriken.

Kopiera
Utför sökning [Återställ]
Ange fönsterrubrik [Aktuellt fönster; Ny rubrik: Get ( HittadePoster ) & " hittade poster"]