Öppna Sök/Ersätt

Öppnar dialogrutan Sök/Ersätt.

7.0

Beskrivning

Det här är detsamma som att välja Redigera > Sök/ersätt > Sök/ersätt.

Du kan använda det här scriptsteget för att öppna dialogrutan Rättstavning om du angett att användarna inte ska ha tillgång till menyerna i FileMaker Pro.

Kommentarer

• Om du vill utföra åtgärden sök/Ersätt utan att öppna en dialogruta använder du Scriptsteget Sök/Ersätt och ställer in alternativet Med dialogruta till Av.

Exempel 1

Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill öppna dialogrutan Sök/Ersätt.

Kopiera
Visa anpassad dialogruta ["Vill du öppna dialogrutan Sök/Ersätt?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
    Öppna Sök/Ersätt