VidPostLäsIn

Utför ett script efter att en post har blivit aktuell eller efter att du har gått in i det, t.ex. efter att en användare eller ett script växlar till en layout, växlar poster, öppnar ett nytt fönster, skapar eller raderar en post eller genomför en sökbearbetning.

När scriptet körs

Efter att händelsen har bearbetats.

De lägen där triggern kan användas

Bearbetningsläge och Sökläge.

Resultat

Inga.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

10.0

Kommentarer

• FileMaker Pro skickar inte information om vilka poster som aktiverade det här scriptet. Du kanske vill använda ytterligare scripttriggers för att samla in den informationen.
  • Mer information finns i Åtgärder som inte aktiverar scripttrigger där det finns en lista över åtgärder som inte aktiverar den här scripttriggern.