Installera menyuppsättning

Ändrar menyuppsättningen baserat på villkor som fastställts i scriptet.

Tillval

• Ange menyuppsättningen du vill installera.
  • Använd som filstandard ersätter filens standardmenyuppsättning som angetts i dialogrutan Hantera anpassade menyer med den menyuppsättning som anges i detta scriptsteg. När du stänger filen återgår standardmenyinställningen till den som har angetts i dialogrutan Hantera anpassade menyer. Välj den menyuppsättning som du vill att scriptsteget ska installera från listan.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Nej
FileMaker Server Nej
FileMaker Cloud Nej
FileMaker Data API Nej
Anpassad webbpublicering Nej

Ursprungsversion

8.0

Exempel 1

Går till layouten Fakturainformation och installerar menyuppsättningen Fakturor om menyuppsättningen Skriv ut fakturor har installerats.

Kopiera
Gå till layout ["Fakturainformation"]
If [Get ( EgenMenyuppsättningsnamn ) = "Menyuppsättningen Skriv ut"]
    Installera menyuppsättning ["Fakturamenyuppsättning" ; Använd som filstandard: Av]