Venstertitel instellen

Wijzig de naam van een venster.

Opties

• Met Huidig venster wijzigt u de naam van het huidige venster op de voorgrond wanneer de scriptstap wordt uitgevoerd.
  • Bij Vensternaam selecteert u een geopend venster met de naam.
  • Met Alleen huidig bestand beperkt u de overeenkomsten tot het huidige bestand (als u deze optie niet inschakelt, krijgt u alle beschikbare FileMaker Pro-bestanden als overeenkomst).
  • Met Venster hernoemen als geeft u de nieuwe naam van het venster op.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

U kunt de naam van elk geopend venster wijzigen.

Bij de selectie van vensternamen wordt geen onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript voert een zoekopdracht uit en stelt de vensternaam zo in dat het aantal gevonden records wordt weergegeven.

Kopiƫren
Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
Venstertitel instellen [Huidig venster; Nieuwe titel: Get (GevondenTelling) & " records gevonden"]