ReadQRCode

Geeft als resultaat de waarde van een QR-code in een containerveld als tekst.

Opmaak

ReadQRCode (container)

Parameters

container - een uitdrukking die containergegevens als resultaat geeft.

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

19.5

Beschrijving

Gebruik deze functie om de QR-code in de afbeelding in het opgegeven containerveld vast te leggen op iOS, iPadOS of macOS, te beginnen met iOS 15.0, iPadOS 15.0 en macOS 12.0.

Voorbeeld 1

Slaat tekst op die is geëxtraheerd uit het containerveld en opent de URL in een webbrowser.

Kopiëren
Veld instellen [ Product::URL ; ReadQRCode ( Facturen::Container ) ]
If [ Left ( Product::URL; 4 ) = "http" ]
    URL openen [ Met dialoogvenster: Off; Product::URL ]