Overige functies

Overige functies geven informatie over velden en lay-outobjecten.

Functie

Doel

ComputeModel

Geeft een JSON-object met het resultaat van een Core ML-modelevaluatie.

ConvertFromFileMakerPath

Converteert een pad in FileMaker-indeling naar een standaardindeling.

ConvertToFileMakerPath

Converteert een pad in een standaardindeling naar een FileMaker-indeling.

GetAddonInfo Geeft als resultaat een JSON-object met informatie over een add-on.

GetFieldName

Geeft als resultaat de volledige naam van een veldverwijzing.

GetLayoutObjectAttribute

Geeft als resultaat de opgegeven kenmerken van het lay-outobject die worden gegeven door de objectnaam die momenteel actief is in de berekening.

GetLayoutObjectOwnerInfo Geeft als resultaat een JSON-object met eigendomsinformatie over een lay-outobject.
GetModelAttributes Geeft als resultaat metagegevens in JSON-indeling over een benoemd model dat momenteel is geladen.
LayoutObjectUUID Geeft als resultaat de UUID (universeel unieke ID) van het lay-outobject waarin de berekening is gedefinieerd.