Menureeks installeren

Wijzigt de menureeks op basis van voorwaarden die in het script zijn vastgesteld.

Opties

• Geef de menureeks op die u wilt installeren.
  • Als u Gebruiken als standaardbestand inschakelt, krijgt de menureeks die in deze scriptstap is opgegeven voorrang op het standaardmenu van het bestand dat in het dialoogvenster ‘Eigen menu's beheren’ is opgegeven. Nadat u het bestand hebt gesloten, wordt de standaardmenureeks weer ingesteld op deze die in het dialoogvenster Eigen menu's beheren is opgegeven. Selecteer uit de lijst de menureeks die u door de scriptstap wilt laten installeren.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Nee
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

8.0

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Factuurgegevens en installeert de menureeks Facturen als de menureeks Facturen afdrukken was geïnstalleerd.

Kopiëren
Ga naar lay-out ["Factuurgegevens"]
If [Get (NaamEigenMenureeks) = "Menureeks Facturen afdrukken"]
    Menureeks installeren ["Menureeks Facturen" ; Gebruiken als standaardbestand: Uit]