Get (ApplicatieVersie)

Geeft als resultaat de productnaam en -versie van de FileMaker-client.

Opmaak

Get (ApplicatieVersie)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Geeft als resultaat:

• Pro versie voor Claris Pro of FileMaker Pro

• Web Publishing Engine versie voor webclients

• xDBC versie voor xDBC-client (alleen FileMaker-platform)

• Server versie voor Claris Server, FileMaker Server of FileMaker Cloud

• Go versie voor Claris Go of FileMaker Go op een iPhone

• Go_iPad versie voor Claris Go of FileMaker Go op een iPad

• Claris Data API Engine versie voor Claris Data API of FileMaker Data API Engine versie voor FileMaker Data API

Voorbeeld 1

Geeft Pro 40.0.1 als resultaat in Claris Pro 40.0.1. Voor een voorbeeldscript raadpleegt u Ga naar lay-out scriptstap.