Get (AccountType)

Geeft als resultaat het verificatietype van het huidig account.

Opmaak

Get (AccountType)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

18.0

Beschrijving

Claris-platform: Deze functie geeft altijd Claris ID als resultaat.

FileMaker-platform: Afhankelijk van het accounttype van de huidige gebruiker, geeft deze functie een van de volgende waarden als resultaat.

Voor accounttype

Geeft dit als resultaat

FileMaker-bestand: Gast

Gast

FileMaker-bestand

FileMaker-bestand

Externe server

External

Apple ID

Apple ID

OAuth: Amazon

Amazon

OAuth: Google

Google

OAuth: Microsoft Azure AD

Azure

OAuth: Eigen

Eigen OAuth

Claris ID of externe identiteitsprovider (IdP)

Claris ID <Teamnaam>, waarbij <Teamnaam> de naam is van het team waartoe de gebruiker behoort

Voorbeeld 1 (Alleen FileMaker-platform)

Voor een gebruiker die is aangemeld met een FileMaker-bestandsaccount met de naam Admin, geeft de functie als resultaat FileMaker-bestand.

Voorbeeld 2 (Alleen FileMaker-platform)

Voor een Claris ID-gebruiker die hoort bij het team Favoriete bakkerij, geeft de functie als resultaat Claris ID Favoriete bakkerij.