Touch-toetsenbord inschakelen

Schakelt het touch-toetsenbord in of uit.

Opties

• Aan schakelt het touchtoetsenbord in.
  • Uit schakelt het touchtoetsenbord uit.
  • Wisselen schakelt tussen het in- en uitschakelen van het touchtoetsenbord.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Gedeeltelijk
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Nee
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

14.0

Beschrijving

Gebruik dit script om het touchtoetsenbord in FileMaker Go of Windows in of uit te schakelen. 'Touch-toetsenbord inschakelen' wordt alleen voor velden gebruikt en is niet van invloed op he touchtoetsenbord voor dialoogvensters.

U kunt de Get (TouchToetsenbordstatus) functie gebruiken om de huidige instelling van het touchtoetsenbord te controleren.

Voorbeeld 1

Schakelt in FileMaker Go het touchtoetsenbord in.

Kopiƫren
Touch-toetsenbord inschakelen [Aan]

Voorbeeld 2

Controleert de huidige instelling van het touchtoetsenbord en schakelt het touchtoetsenbord uit als het is ingeschakeld.

Kopiƫren
If [ Get (TouchToetsenbordstatus) = 1]
    Touch-toetsenbord inschakelen [Uit]