Popover sluiten

Sluit een geopende popover in het venster waarin de scriptstap wordt uitgevoerd.

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

13.0

Beschrijving

Sluit een geopende popover in het doelvenster. Als geen popover-venster is geopend, doet Popover-venster sluiten niets en wordt geen foutcode weergegeven.

Voorbeeld 1

Sluit het geopende popover-venster en navigeert naar het tabblad "Betaald" of het tabblad "Niet betaald" in een tabbladbesturingselement afhankelijk van de waarde van Facturen::Status.

Kopiƫren
Popover sluiten
Ga naar object [Objectnaam: Facturen::Status]